Få en tillidsskabende rådgiver og få frigivet tid
til at udvikle forretningen

LEDELSES COACHING

Få frigivet tid til at udvikle forretningen ved at styrke din lederkompetence og få bedre eksekvering af svære beslutninger

Det sker ikke sjældent, at man som leder i en travl hverdag har brug for friske input og støtte, til at håndtere konkrete ledelsesmæssige udfordringer eller at man savner motivation og retning.

Peter Carlsen er den tillidsskabende rådgiver der arbejder for et langsigtet forhold ikke en kortsigtet gevinst

Jeg kan give dig ny inspiration og støtte, og kan som ekstern, sikre dig den fulde fortrolighed, er der er vigtig når man skal til bunds i udfordringerne.

Peter Carlsen hjælper dig til at se tingene i andre perspektiver, til at tænke tingene igennem.

TESTIMONIAL

Det fortæller mine kunder

Jeg har brugt Peter Carlsen til sparing af flere omgange, og som iværksætter er det en fornøjelse at arbejde sammen med Peter, da han hurtigt sætter sig ind i virksomheden, og dermed hurtigt kan råde og vejlede. Peter har af flere omgange hjulpet mig med at trække mig op af driften og se virksomheden i helikopterperspektiv, og der i gennem hjælpe mig med at identificere de områder, hvor virksomheden har sine styrke og svagheder. Det har været vigtigt for mig at benytte en sparingspartner, som jeg i forvejen ikke havde hverken familiære eller personlige relationer til. Peter har hjulpet mig med at synliggøre virksomhedens og mine egne svage punkter / risici, og sammen har vi lavet en indsatsplan for at styrke disse områder. Peter er professionel i sin tilgang til både mig og min virksomhed, og med sin erfaring, udfordrer han mig på de punkter som vigtige. Peter gør ligeledes en dyd ud af at lave en sikker fremtidsplan, som fortsætter virksomheds fortsatte vækst. Peter er meget fokuseret på at hans sparing skal give mening, og dermed være med til at skabe øget vækst for min virksomhed, og allerede fra vores første par møder, har han været fokuseret på at få min som ejer lidt væk fra den daglige drift, således at jeg kunne få tid til at udvikle virksomheden yderligere. Jeg har ligeledes brugt Peter som HR-funktion i ansættelse, hvor Peter med sin store erfaring har hjulpet mig med at finde den helt rigtigt medarbejder til en nyoprettet stilling. Ligeledes her har Peter været meget professionel og en kæmpe hjælp, til at udfordre både mig med i høj grad også ansøgerne, hvor han under samtalerne har været meget aktiv, og sikret at vi under samtalerne har fået belyst alle aspekter af de enkelte kandidater. Alt i alt, har sparingen med Peter, hjulpet mig til at udvikle virksomheden til hvor den er i dag, men i høj grad også med at ligge linjen til, hvor virksomheden er på vej hen. Jeg vi også fremover benytte Peter som sparingspartner får både mig og min virksomhed.

Jeg har haft fornøjelsen af Peter Carlsen, og jeg har været meget tilfreds med kvaliteten, indsigt og professionalisme på de måder Peter Carlsen har gennemført disse sessioner. Peter har en utrolig gave til straks at få et indblik i din personlighed og de måder at gøre forretninger på. Han har skabt en bevidsthed om mig selv, mine omgivelser og mine måder at håndtere flere spørgsmål på – om det er forretningsmæssigt eller personligt. Peter Carlsen har helt sikkert bidraget til at forbedre ledelsen og give værktøjerne fokus. I den tid, jeg har brugt hos Peter Carlsen, oplevetl ham som en varm, klog, interessant og professionel person, som jeg absolut kan anbefale til ethvert firma, der har brug for en erfaren træner.

METODER

Friske input og støtte til ledelsesmæssige udfordringer

Mangler du friske input og støtte til at håndtere konkrete ledelsesmæssige udfordringer?

Kæmpe du med udarbejdelse til forandring og vækst?

Gennem enkle metoder i øjenhøjde ud fra de udfordringer du oplever giver jeg dig den optimale støtte til forandring, vækst og ledelsesmæssige udfordringer.

OM MIG

Specialist i at skabe vækst i små og mellemstore virksomheder

Jeg er god til at få de menneskelige ressourcer til arbejde bedre sammen og til at bygge bro mellem mennesker – og jeg sørger for, at ledere finder deres visioner og når deres mål.

Jeg yder støtte og give friske inputs til at håndtere konkrete ledelsesmæssige udfordringer.

Ved at afdæke dine talenter og skjule potentialer styrker vi sammen dine lederkompetencer og med den optimale støtte til forandring får vi større vækst.

© Copyright 2016 - 2019 Peter Carlsen Interim Management. Website by Outcome.dk