Trusted-Advisor-1920×700
TRUSTED ADVISOR

Få frigivet tid til at udvikle forretningen ved at styrke din lederkompetence og få bedre eksekvering af svære beslutninger.

Det sker ikke sjældent, at man som leder i en travl hverdag har brug for friske input og støtte, til at håndtere konkrete ledelsesmæssige udfordringer eller at man savner motivation og retning.

Trusted Advisor den tillidsskabende rådgiver der arbejder for et langsigtet forhold ikke en kortsigtet gevinst

Som Trusted Advisor kan jeg give dig ny inspiration og støtte, og kan som ekstern, sikre dig den fulde fortrolighed, er der er vigtig når man skal til bunds i udfordringerne.

Peter Carlsen hjælper dig til at se tingene i andre perspektiver, til at tænke tingene igennem.

Topleder:

”Peter Carlsen er en meget dygtig, erfaren management adviser. Yderligere har Peter Carlsens sparring hjulpet mig til at blive en stærkere leder. Peter Carlsen forstår meget hurtigt den organisation han arbejder for og ved, hvordan han kan påvirke nøglepersonale til at skubbe hele organisationen frem i den aftalte retning. Med Peter Carlsens bistand lykkedes det os at ændre virksomhedskulturen fra at være driftorienteret til salgsorienteret.”

Afdelingsleder:

”Jeg har haft fornøjelsen af Peter Carlsen, og jeg har været meget tilfreds med kvaliteten, indsigt og professionalisme på de måder Peter Carlsen har gennemført disse sessioner. Peter har en utrolig gave til straks at få et indblik i din personlighed og de måder at gøre forretninger på. Han har skabt en bevidsthed om mig selv, mine omgivelser og mine måder at håndtere flere spørgsmål på – om det er forretningsmæssigt eller personligt. Peter Carlsen har helt sikkert bidraget til at forbedre ledelsen og give værktøjerne fokus. I den tid, jeg har brugt hos Peter Carlsen, oplevetl ham som en varm, klog, interessant og professionel person, som jeg absolut kan anbefale til ethvert firma, der har brug for en erfaren træner.”

© Copyright 2016 - Peter Carlsen Interim Management. Website by Outcome.dk