Kontakt

mail@peter-carlsen.dk
Telefon +45 30 25 14 25

Om PC Interim Management

Med baggrund i over 20 års erfaring inden for bestyrelsesarbejde, ledelse, samt salg og marketing, har jeg siden 2005 med succes gennemført individuelle resultatorienterede forløb til ledere der har behov for støtte, inspiration og sparring.

Jeg har gennemført lederkurser i selvledelse og personlig udvikling, og fastholder løbende mine kompetencer i supervision med autoriseret psykolog. Derudover fungerer jeg som bestyrelsesmedlem og i advisory boards.
Mine største styrker er, at jeg er visionær og god til at forudse markedsudviklingen og omsætte det til konkrete handlinger og konkurrencefordele. Jeg hjælper ledere til at se den enkelte medarbejders faglige kompetencer, og gennem en holistisk tilgang engagerer jeg medarbejdere til at yde deres bedste.

Vision

PC Interim Management vil:
Være toneangivende rådgiver indenfor forandringsledelse, vækst og udvikling af små og mellemstore virksomheder, gennem indsigt og nærværende sparring.

Hjælpe ledere til at genkende og forstå de mål og målsætninger, som vil sætte dem til at nå deres forretningsstrategier og blive endnu bedre ledere på et personligt såvel som professionelt niveau.